Contacteer ons
Yang

Telefoonnummer : 0086-15860782966

WhatsApp : +008615860782966

lopende band
  • pakhuis 2
  • Comité Knipsel
  • paneel die 2 snijden
  • toebehoren het naaien
  • Het inspecteren

Wij zijn één van de beroemde bedrijven in China, die zich in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van paraplu's specialiseren. Wij hebben technieken, strenge kunsten en ambachten, geloofwaardige kwaliteit en superieur materiaal vooruitgegaan. Onze hoofdproducten omvatten reclameparaplu's, strandparaplu's, en regenparaplu's. Wij groeien en ontwikkelen ons op basis van nauwgezette houding. Ons bedrijf duurt in de ontwikkelingsrichtlijn voort van „gebaseerd op personeel, gevorderde technieken en kwaliteit“. Wij zullen een rooskleurige toekomst samen met alle cirkels door onze geloofwaardigste producten evenals uitstekendste diensten creëren

OEM / ODM

Het bedrijf heeft een efficiënt technisch ontwikkelingsteam, en een volledige waaier van ervaring in ontwerp, ontwikkeling, steekproefproductie, lopende bandproductie, projectleiding, en kwaliteitscontrolenormen geaccumuleerd en beheerst. Wij voldoen aan de behoeften van klanten met uitstekende producten en de uitstekende dienst.

R & D

Ons technisch centrum bestaat uit technische afdeling en R&D-afdeling, met een team van ervaren technische elites en professionele ingenieurs. Wij niet alleen concentreren ons bij het basisonderzoek, maar ook streven naar hoogste geavanceerde technologie met grote innovatie en creatieve macht.